search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17
MENU CLOSE

Το κλάμα ενός μεγάλου παίκτη… (Video)

06.05.2014 05:42
Το κλάμα ενός μεγάλου παίκτη… (Video) - Media

Απ’ το χαμόγελο ενός γκολ που έχεις βάλει, στο κλάμα της ισοφάρισης και της… απώλειας του τίτλου. Ο Λουίς Σουάρες δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς μετά το 3-3 της Λίβερπουλ.

Απ’ το χαμόγελο ενός γκολ που έχεις βάλει, στο κλάμα της ισοφάρισης και της… απώλειας του τίτλου. Ο Λουίς Σουάρες δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς μετά το 3-3 της Λίβερπουλ.
 
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Απ' την χαρά, στην λύπη, απ' τον Παράδεισο στην κόλαση. Μέσα σε διάστημα… δέκα λεπτών. Τόσα χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να ισοφαριστεί από την Κρίσταλ Πάλας (3-3) και ουσιαστικά να χάσει τις τελευταίες της ελπίδες για τον τίτλο στην Αγγλία.
 
Και ο Λουίς Σουάρες δεν άντεξε. Έχοντας βάλει 31 γκολ φέτος (και σκοράροντας και χθες) είδε τα πάντα να… γκρεμίζονται. Και όπως πριν λίγο καιρό ο Τζέραρντ δάκρυζε στην ιδέα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός έκλαψε για τον αντίστροφο λόγο.
 
Όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν. Να τον παρηγορήσουν. Αλλά, μάταια. Ας μην λέμε ψέματα, δεν μπορεί κανείς να σε παρηγορήσει σε αυτές τις στιγμές. Κάλυψε, λοιπόν, το πρόσωπό του και απλώς συνέχισε να κλαίει μέχρι να διασχίσει όλο τον αγωνιστικό χώρο και να φύγει για τα αποδυτήρια, πιθανώς σε μια απ' τις κορυφαίες (όπως και να το δεις) σκηνές της φετινής χρονιάς!
 


 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16