search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Ελεύθερος υπό όρους ο ειδικός φρουρός που λήστεψε βενζινάδικο

06.05.2014 14:18
Ελεύθερος υπό όρους ο ειδικός φρουρός που λήστεψε βενζινάδικο - Media

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο ειδικός φρουρός, που κατηγορείται ότι λήστεψε με το υπηρεσιακό του πιστόλι βενζινάδικο στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης.
 

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο ειδικός φρουρός, που κατηγορείται ότι λήστεψε με το υπηρεσιακό του πιστόλι βενζινάδικο στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης.
 
Ο 33χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., απολογούμενος, ομολόγησε την πράξη του, την οποία φέρεται να απέδωσε σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε τελικά ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο ειδικός φρουρός,  ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή ανατολικής Θεσσαλονίκης, την περασμένη Παρασκευή γύρω στις 9.30 το βράδυ, πήγε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Σχολαρίου και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και απέσπασε 500 ευρώ.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε ο 33χρονος έκανε ελιγμούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το όχημά του να ακινητοποιηθεί κι ο ίδιος να συλληφθεί.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:27