search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Άτυπη υπουργική σύνοδος της ΕΕ για θέματα ναυτιλίας, στο Ζάππειο

07.05.2014 05:24
Άτυπη υπουργική σύνοδος της ΕΕ για θέματα ναυτιλίας, στο Ζάππειο - Media

Άτυπη υπουργική σύνοδος των κρατών – μελών της ΕΕ και Κρατών του ΕΟΧ για Θέματα ναυτιλίας, πραγματοποιείται σήμερα ,στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας ΕΕ.

 
Άτυπη υπουργική σύνοδος των κρατών – μελών της ΕΕ και Κρατών του ΕΟΧ για Θέματα ναυτιλίας, πραγματοποιείται σήμερα ,στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας ΕΕ. Κεντρικό θέμα της συνόδου είναι «η Ενδιάμεση Αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τον Τομέα των Θαλασσίων Μεταφορών μέχρι το 2018 και Προοπτική έως το 2020», με την υιοθέτηση της «Διακήρυξης των Αθηνών».

Στη σύνοδο, στην οποία θα προεδρεύσει ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πρόκειται να συμμετάσχει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Μεταφορών Σιμ Κάλας (κ. Siim Kallas) συνοδευόμενος από στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και οι αρμόδιοι για θέματα ναυτιλίας υπουργοί και υψηλοί αξιωματούχοι των κρατών μελών της ΕΕ και των κρατών του ΕΟΧ. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο γγ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) Κόζι Σεκιμίτζου (Koji Sekimizu) ο οποίος θα συμμετάσχει ως επίσημος προσκεκλημένος της Προεδρίας, σε γεύμα εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Συνόδου, με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας για την αποτελεσματική εφαρμογή των συμβάσεων του ΙΜΟ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59