search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:14
MENU CLOSE

Διαβούλευση με πολλά τερτίπια…

22.10.2009 13:38
Διαβούλευση με πολλά τερτίπια… - Media

Ο μείζων ιστορικός χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος είχε αποτελέσει πεδίο μεγάλης αντιπαράθε σης ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις της Αθήνας σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο μείζων ιστορικός χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος είχε αποτελέσει πεδίο μεγάλης αντιπαράθε σης ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις της Αθήνας σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Το γεγονός αυτό συνέβη διότι η δημοτική αρχή θέλει να πραγματοποι ήσει μια πολεοδομική τακτο ποίηση τσιμεντοποίηση της Ακαδημίας και των περιοχών που την περιβάλλουν προ χωρώντας παράλληλα σε μια εξπρές δημόσια διαβούλευ ση τον Οκτώβρη.

Η πρώτη – και ίσως τελευ ταία – δημόσια διαβού λευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα του 4ου δημοτικού διαμερίσματος. Οι περισσότεροι ενημερώ θηκαν μόλις μια ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία. Στον χώρο παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψειφίας Χ. Τεντόμας, ο οποίος, αφού εξαπέλυσε σε αρκετούς παρευρισκόμενους διάφορους άκομψους «χαρα κτηρισμούς», προσπάθησε να «κατευθύνει» και τη διαδι κασία. Προφανώς για λόγους ειδικού ενδιαφέροντος…

Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν πλήρως με τη στάση του δημοτικού συμβούλου και, προκειμένου να μην βγούνε από τα ρούχα τους με αυτά που άκουγαν, αποχώρησαν με κλονισμένα τα νεύρα τους από την αίθουσα.

Ο δήμος, πάντως, παρά τις αντιδράσεις, αναμένεται να προχωρήσει απτόητος το έργο του και όποιος αντέξει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13