search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Έσβησε η φωτιά στην Κερατέα

07.05.2014 12:39
Μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Πνέουν ισχυροί άνεμοι - Media

Έσβησε το πύρινο μέτωπο κοντά στο Άνω Δασκαλειό Κερατέας.

Έσβησε το πύρινο μέτωπο κοντά στο Άνω Δασκαλειό Κερατέας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή με χαμηλή βλάστηση, ενώ δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Στο μεταξύ, σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για το συντονισμό των δράσεων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών σχετικά με την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη χαρακτήρισε «οριακή» την κατάσταση του στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Όπως είπε «χειριζόμαστε αυτό το τεράστιο (σ.σ. τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) ούτως ή άλλως πρόβλημα υπό συνθήκες μέγιστης οικονομικής στενότητας, που σημαίνει ότι τα μέσα τα οποία έχουμε στη διάθεση μας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς είναι πάρα πολύ περιορισμένα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:01