search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν ότι μπαίνει θέμα ηγεσίας…

08.05.2014 08:55
Στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν ότι μπαίνει θέμα ηγεσίας... - Media

Συνεχίζονται… αμείλικτες οι δηλώσεις περί θέματος ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, αν αποτύχει εκλογικά. Το θέμα επανέφεραν τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, όσο και ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας.

Αν το ΠΑΣΟΚ πάρει κάτω από 4% στις Ευρωεκλογές μπαίνει θέμα ηγεσίας δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, επαναλαμβάνοντας τη θέση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι απαξιωμένο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. 
 
Μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, ο Γρηγοράκος ανέφερε ότι «θυσιάστηκαν κάποιοι, τώρα ήρθε η ώρα να θυσιαστούν και κάποιοι άλλοι», προσθέτοντας ότι «πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας αν πάμε στο 4% και στο 3%; Θα πάμε σε ανασύνταξη του χώρου ούτως ή άλλως μετεκλογικά… Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει αν τα ποσοστά του στις εκλογές συρρικνωθούν… Εξαϋλωμένοι δεν μπορούμε να κυβερνάμε…».
 
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%.
 
«Ο Γιώργος παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%. Πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας αν πάμε στο 4% και στο 3%;», είπε σημειώνοντας παράλληλα: «Θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει τίποτα στην Λακωνία; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός; Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απαξιωμένοι». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος, μιλώντας στο Mega, είπε ότι «μετά τις εκλογές είναι θεμιτό να συζητηθούν όλα, ακόμη αν προκύψει ζήτημα, και το θέμα ηγεσίας. Δεν υπάρχει κανένα ταμπού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:45