search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Ο Καμμένος «δε συνεργάζεται με ναζιστές»

08.05.2014 10:21
Καμμένος: Ανοιχτή η πόρτα σε όσους θέλουν να γίνουν πατερίτσα της ΝΔ - Media

Εμείς με ναζιστές όχι μόνο δεν πρόκειται να συνεργαστούμε αλλά θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους, ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή.

Εμείς με ναζιστές όχι μόνο δεν πρόκειται να συνεργαστούμε αλλά θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους, ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή. Το ερώτημα τέθηκε με αφορμή και τη χθεσινή, φιλικά προσκείμενη στάση βουλευτών του κόμματός του, προς τον προφυλακισμένο Στάθη Μπούκουρα, στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
 
Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τα λεγόμενα «μεγάλα κόμματα» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκα εναντίον του ΠαΣοΚ, αλλά και της ΝΔ, λέγοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, ενώ κατηγόρησε την ηγεσία του ΠαΣοΚ ότι μετατρέπεται σε "Ελιά προκειμένου να γλιτώσουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ των δανείων που έχουν πάρει. Είπε ακόμα ότι οι ΑΝ.ΕΛ. Θέλουν να πάρουν με το μέρος τους υποστηρικτές του λεγόμενου πατριωτικού ΠαΣοΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον κατηγόρησε ότι προανήγγειλε τους βομβαρδισμούς στη Συρία και στήριξε τους νεοναζί της Ουκρανίας.
Και για τη ΝΔ είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ επιτέθηκε προσωπικά εναντίον των Α. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη και Φ. Κρανιδιώτη, χαρακτηρίζοντάς τους ως παλιούς καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής και της ΕΠΕΝ, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της καταγγελλόμενης αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων προανήγγειλε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα καταθέσουν μήνυση, προκειμένου, όπως είπε, να ερευνηθεί πως πήγε η υπόθεση στο αρχείο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:08