search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:42
MENU CLOSE

«Κόντρα» της Ένωσης Δικαστών με την Χρυσή Αυγή

08.05.2014 13:39
«Κόντρα» της Ένωσης Δικαστών με την Χρυσή Αυγή - Media

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου, με δήλωσή της, διαψεύδει τους ισχυρισμούς Κασιδιάρη περί δηλώσεών της για μυστικές συναντήσεις δικαστικών με τον πρωθυπουργό και δίκης – τηλεοπτικού show της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, με δήλωσή της, διαψεύδει τα όσα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης».
 
Τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας» σημειώνει η πρόεδρος της ΕΔΕ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε στη Βουλή ότι η Β. Θάνου έλεγε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν τη δίκη της ΧΑ, που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά- δικαστικών». 

Πρόσφατα ο Η. Κασιδιάρης, επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, είχε δηλώσει ότι η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της ΧΑ και θα τους χώσω όλους μέσα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:41