search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:33
MENU CLOSE

Αστυνομικός «έβγαζε στο κλαρί» σύζυγο και αλλοδαπές!

09.05.2014 14:04
Αστυνομικός «έβγαζε στο κλαρί» σύζυγο και αλλοδαπές! - Media

Ένας αστυνομικός φέρεται να είναι ο εγκέφαλος σπείρας που εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού. Ο αστυνομικός φέρεται να εξέδιδε ακόμη και τη σύζυγο του.  

Ένας αστυνομικός φέρεται να είναι ο εγκέφαλος σπείρας που εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού. Ο αστυνομικός φέρεται να εξέδιδε ακόμη και τη σύζυγο του.  
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του κυκλώματος – δύο άνδρες και δύο γυναίκες -, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αττική, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι ήταν και ο «εγκέφαλος» του. Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).
 
Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.
 
Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο ιδιόκτητα αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, το χρηματικό ποσό των (11.235) ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δέκα τρία κινητά τηλέφωνα.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άντρας της ΕΛ.ΑΣ. υπηρετούσε στην Κρατική Ασφάλεια και στο παρελθόν έχει διατελέσει οδηγός πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, ενώ φέρεται να συνόδευε σε «ροζ» ραντεβού τη σύζυγό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31