search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:09
MENU CLOSE

Προκλητικοί οι χρυσαυγίτες στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά

10.05.2014 08:14
Προκλητικοί οι χρυσαυγίτες στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά - Media

Προκλητικοί ήταν για ακόμη μία φορά οι χρυσαυγίτες, καθώς μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος είχαν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του γραφείου του Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και έβριζαν το πλήθος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 
Προκλητικοί ήταν για ακόμη μία φορά οι χρυσαυγίτες, καθώς μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος είχαν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του γραφείου του Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και έβριζαν το πλήθος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Κοραή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Χρυσαυγίτες το βράδυ της Παρασκευής, είχαν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του γραφείου τους και φώναζαν συνθήματα όπως «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Μάλιστα, την στιγμή που βρίσκονταν στο βήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και  η Ρένα Δούρου δεν δίστασαν να εξαπολύσουν ύβρεις, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «αλήτες, ρουφιάνοι, αριστεροί». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48