search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:09
MENU CLOSE

Συμπλοκές αντιεξουσιαστών-Χρυσαυγιτών σε λαϊκή αγορά στο Μαρούσι(ΦΩΤΟ)

10.05.2014 13:56
Συμπλοκές αντιεξουσιαστών-Χρυσαυγιτών σε λαϊκή αγορά στο Μαρούσι(ΦΩΤΟ) - Media

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής τραυματίστηκαν σε συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και Χρυσαυγιτών σε Λαϊκή Αγορά στο Μαρούσι.

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής τραυματίστηκαν σε συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών σε Λαϊκή Αγορά στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες φορώντας κράνη επιτέθηκανσε ομάδα περίπου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής πουμοίραζαν φυλλάδια της οργάνωσης.
Ένας άνδρας και μία γυναίκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ''Ερυθρός'', καθώς τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τα ρόπαλα.

Οι Χρυσαυγίτες λίγη ώρα αργότερα πέραν στην αντεπίθεση, ρίχνοντας ναυτική φωτοβολίδα σε γνωστό αντιξουσιαστικό στέκι στον Κορυδαλλό και αυτοί που ήταν μέσα ανταπάντησαν πετώντας έναν πυροσβεστήρα.

Αυτόπτης μάρτυρας, η οποία διατηρεί μανάβικο στο σημείο δήλωσε πως κάποιοι επιτέθηκαν σε ένα άτομο και τον είχαν ρίξει στο δρόμο κλωτσόντας και χτυπώντας τον. Όπως σημείωσε φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα και δεν ήξερε εάν επρόκειτο για χρυσαυγίτες ή αντιεξουσιαστές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08