search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Πάσχει από…ασιτία ο Ανδρέας Μπάρκουλης

10.05.2014 15:40
Πάσχει από...ασιτία ο Ανδρέας Μπάρκουλης - Media

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία ου άλλοτε γόη του ελληνικου κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη, καθώς παρουσίασε σημάδια ασιτίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία ου άλλοτε γόη του ελληνικου κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη, καθώς παρουσίασε σημάδια ασιτίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η υγεία του ηθοποιού, κλονίστηκε ξανά, αφού, σύμφωνα με το θεράποντα ιατρό του Δημήτρη Ιωάννου, παρουσίασε σημάδια ασιτίας.

Οπως αναφέρει η σύζυγος του Μαίρη Μπάρκουλη μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η οικογένειά της προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει οικονομικό στήριγμα, πουλώντας ακόμη και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Πίστευα ότι είχε βαρύνει τον τελευταίο καιρό, διότι έχει κι ένα ιστορικό με αρκετές παθήσεις. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Πρέπει να είσαι γιατρός, για να το καταλάβεις αυτό, όπως και συνέβη δηλαδή. Εκείνος παρατήρησε το χρώμα του, είδε πόσο αδύναμος ήταν και μου ζήτησε να του επιτρέψω να κάνει κάποιες εξετάσεις».

Για την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του μίλησε και ο θεράπων ιατρός του: «Οταν είδα τον Ανδρέα, παρουσίαζε προβλήματα υποσιτισμού. Ζήτησα την επόμενη μέρα να έρθει στο ιατρείο, όπου τον μετέφεραν στα χέρια, αφού πλέον δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του. Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, καθημερινή μέτρηση του ζαχάρου και επουλωτικές αλοιφές. Ο Ανδρέας είναι απόλυτα κλινήρης» αναφέρει ο παθολόγος – διαβητολόγος, Δημήτρης Ιωάννου στην Espresso.

Η Μαίρη Μπάρκουλη, λέει στην Espresso ότι η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ότι ο σύζυγός της είχε πάθει ασιτία. «Μου είπε ότι είναι τόσο αδύναμος, επειδή δεν τρεφόταν σωστά. Γι' αυτό δεν μπορεί να περπατήσει πια ο Ανδρέας. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο φυσικοθεραπευτής που μας επισκέφθηκε στο σπίτι μαζί με το γιατρό, τον κ. Ιωάννου. Χρειάζεται ποιότητα στη διατροφή του. Δεν την είχε και γι' αυτό είναι τόσο αδύναμος. Εγώ μπορώ να τη βγάλω μόνο με πατάτες, όσπρια ή μακαρόνια. Εκείνος, όμως, χρειάζεται κόκκινο κρέας, μοσχάρι ή συκώτι, καθημερινά μαζί με ό,τι άλλο τρώει. Πρέπει να παχύνει αρκετά και να δυναμώσει, για να μπορέσει να αρχίσει να κάνει βήματα με το πι. Έπειτα, αν όλα πάνε καλά, θα περπατήσει κανονικά και πάλι από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22