search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Τσίπρας: Να φύγουν όσοι υλοποίησαν τα μνημόνια

10.05.2014 16:28
Τσίπρας: Να φύγουν όσοι υλοποίησαν τα μνημόνια - Media

«Στις ευρωεκλογές το μήνυμα που θα σταλεί δεν θα αφορά μόνο τους συντάκτες των μνημονίων και την τρόικα. Θα είναι και ξεκάθαρο μήνυμα να φύγουν αυτοί που υλοποίησαν την πολιτική των μνημονίων»λέει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας

«Στις ευρωεκλογές το μήνυμα που θα σταλεί δεν θα αφορά μόνο τους συντάκτες των μνημονίων και την τρόικα. Θα είναι και ξεκάθαρο μήνυμα να φύγουν αυτοί που υλοποίησαν την πολιτική των μνημονίων»λέει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας.

"Ο κ. Σαμαράς είναι το πολιτικό προιόν της κρίσης. Η εφεδρεία τους συστήματος που ανασύρθηκε από την ανυποληψία των τελευταίων 15 χρόνων, για να υπηρετήσει με την ακροδεξιά παρέα του, τα μνημόνια" λέει χαρακτηριστικά και επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας:"Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κρίση θα εξαφανίσει τον κ Σαμαρά. Εμείς σηκώνουμε το γάντι. Να δούμε ποιός είναι η νέα Ελλάδα και ποιός η παλιά".

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως οι Ευρωεκλογές του 2009 αποτέλεσαν πρόκριμα για πρόωρες εθνικές εκλογές και πως τώρα κάποιοι προσπαθούν κουτοπόνηρα, ποπως λέει, να πείσουν οτι "δεν τρέχει και τίποτα".

Προσθέτει ακόμη , ότι «σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τη ζωή μας" και σημειώνει:" Όσοι ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν την συντριβή τους και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, τους υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία τετραετία δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περιφέρεια και σε κανέναν μεγάλο δήμο. Τώρα, διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο σε όλες". 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:08