search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:16
MENU CLOSE

H Κοντσίτα νικήτρια του 59ου διαγωνισμού της Eurovision

11.05.2014 06:17
H Κοντσίτα νικήτρια του 59ου διαγωνισμού της Eurovision - Media

Η drag queen Κοντσίτα Βουρστ με την εκκεντρικότητα της κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να κερδίσει τον τελικό της Eurovision.

Η drag queen Κοντσίτα Βουρστ με την εκκεντρικότητα της κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να κερδίσει τον τελικό της Eurovision.

Η«γυναίκα με το μούσι» και την δαντελωτή τουαλέτα, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση παρά με τις φωνητικές ικανότητες της, κατάφερε να συγκεντρώσει290 βαθμούς.

Έλαβε 13 δωδεκάρια στην ψηφοφορία από τις ευρωπαϊκές χώρες. Είναι η πρώτη νίκη στη Eurovision για την Αυστρία από το 1966.

«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όσους πιστεύουν στην ελευθερία. Ξέρετε ποιοι είστε. Είμαστε ενωμένοι!», ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας.

 Ακολούθησε το κομμάτι της Ολλανδίας με 238 βαθμούς και τρίτο ήταν αυτό της Σουηδίας με 218.

Το ελληνικό τραγούδι,  «Rise Up»των Freaky Fortune και RiskyKidd έλαβε μόλις 35 βαθμούς και κατετάγη 20ο.  Τη χώρα μας ψήφισαν: Αζερμπαϊτζάν 4, Αλβανία 2, Ρωσία 4, Μάλτα 1, Ηνωμένο Βασίλειο 2, Αρμενία 7, Λευκορωσία 6, Ισραήλ 2,Ιταλία 3, Γεωργία 4. 

Από την στιγμή που η Κύπρος δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision η Ελλάδα έδωσε αλλού το 12αρι της και αυτό πήγε στην ιδιόρρυθμη τραγουδίστρια της Αυστρίας, την Κονσίτα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15