search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Φάκελος με σφαίρες εστάλη στο Άρειο Πάγο

12.05.2014 11:36
Αποζημίωση 580.000 ευρώ στους συγγενείς του αστυνομικού διευθυντή Γ. Βασιλάκη που έχασε τη ζωή του από επιστολή-βόμβα - Media

Ταχυδρομικός φάκελος που περιείχε σφαίρες, έφτασε σήμερα στον Άρειο Πάγο.

 
Ταχυδρομικός φάκελος που περιείχε σφαίρες, έφτασε σήμερα στον Άρειο Πάγο.
 
Ως αποστολέας αναφερόταν το όνομα «Αλεπουδέλης» με ευθεία παραπομπή στην καταγωγή της εισαγγελέως από την Μυτιλήνη και η μια σελίδα του απειλητικού σημειώματος ήταν ανυπόγραφη. Σε αυτή ανέφερε:



«Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σ’ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός, είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση  θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες».

"Προβοκάτσια'' καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με προβοκάτσια:

''Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Καταδικάζουμε την αστεία προβοκάτσια με τον απειλητικό φάκελο στον Άρειο Πάγο. Διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν σταματά η ραγδαία εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής. ''

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:43