24/11/2017 11:09:52

Παρουσίαση προγράμματος του υπ. δημάρχου Κορυδαλλού Γιώργου Δημόπουλου

Παρουσίαση προγράμματος του υπ. δημάρχου Κορυδαλλού Γιώργου Δημόπουλου - Media
 
Το πρόγραμμά του θα παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού Γιώργος Δημόπουλος στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του «Δήμος για Όλους» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.
 
 Στο πλευρό του θα βρεθούν οι 82 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του. Αξίζει να σημειωθεί πως 78 από τους 82 συμμετέχουν για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές γεγονός που δείχνει πως ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού αφουγκράστηκε το αίτημα των πολιτών για ριζική ανανέωση και εμπιστεύθηκε  νέα, φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα, γεμάτα όραμα και καινοτόμες ιδέες που, κατά την κρίση του, μπορούν να πάνε την πόλη αρκετά βήματα μπροστά.
 
 Βασικά «όπλα» του Γιώργου Δημόπουλου θεωρούνται η πολύχρονη εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, η βαθιά γνώση των προβλημάτων της πόλης του, το ήθος του και κυρίως η πάγια επιλογή του να επικοινωνεί άμεσα και απευθείας με τους πολίτες του Δήμου του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.