search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Κόλπο σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων» η ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής Τράπεζας

13.05.2014 13:42
ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακή κίνηση της κυβέρνησης ο ανασχηματισμός - Media

Για «κυβέρνηση της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής Τράπεζας.

 
Για «κυβέρνηση της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής Τράπεζας.
 
Σε ανακοίνωσή του, το τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος εξαπολύει οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως «τους διαβεβαιώνουμε ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την άμεση και σκληρή απάντησή του στις επερχόμενες εκλογές, και με την ψήφο του θα ανατρέψει αυτήν την κυβέρνηση της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας».

Η αξιωματική αντιπολίτευση προειδοποιεί την κυβέρνηση και κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση αυτή ότι «για λόγους προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διερευνήσει νομικά τις ουσιαστικές και ολοφάνερες ευθύνες όλων των εμπλεκομένων για το μεγάλο κόλπο των τραπεζών, που εκτυλίσσεται σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων».
 
«Η προκαταβολική νομοθέτηση της μη δίωξης για απιστία των κυβερνητικών παραγόντων και του ανώτερου διοικητικού προσωπικού του ΤΧΣ, που με τις αποφάσεις τους προκάλεσαν ζημιά του ελληνικού Δημοσίου, είναι αντισυνταγματική και θα αντιμετωπιστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη», προσθέτει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39