search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Η Ευρώπη ψηφίζει αντι-ΕΕ πολιτικά κόμματα

14.05.2014 11:38
Η Ευρώπη ψηφίζει αντι-ΕΕ πολιτικά κόμματα - Media

Η Ευρώπη μας έδειξε το πρόσωπο της…Ναι είναι τραβεστί. Και φυσικά δεν μιλάω για το θέμα της  Κονσίτα αλλά για την τρανς Δημοκρατία της!!!

 
Η Ευρώπη μας έδειξε το πρόσωπο της…Ναι είναι τραβεστί. Και φυσικά δεν μιλάω για το θέμα της  Κονσίτα αλλά για την τρανς Δημοκρατία της!!!
 
Τα διλήμματα για τις εκλογές δίνουν και παίρνουν …Μετά την Ελιά, τώρα  και το Ποτάμι σου λένε ότι αν δεν του δώσεις το ποσοστό που θα τους θεμελιώσει την επόμενη ημέρα των εκλογών τότε θα αποχωρήσουν.
 
Τα ανδρείκελα της πολιτικής ζωής του τόπου αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης φοβούνται ότι θα καταρρεύσει η στημένη  ολιγαρχική δημοκρατία τους.
 
Την ίδια ώρα στην ψωροκώσταινα, τα γκάλοπ δειλά δειλά αποτυπώνουν την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρω- εκλογές του Μαΐου με τη διαφορά όμως- όπως λένε- ότι στις βουλευτικές εκλογές τη νίκη θα την έχει ο Σαμαράς!!!
 
Μας περνάνε για γκάου δεν εξηγείτε αλλιώς!!!
 
Προσπαθούν να διασώσουν όπως όπως τον Αντώνη από πιθανή εκλογική καταβαράθρωση την επόμενη και την μεθεπόμενη Κυριακή. Βλέπεις τα συμφέροντα είναι μεγάλα και φοβούνται μην τιναχθούν στον αέρα!!!
 
Ότι όμως και να κάνουν, ότι και να πουν  οι ευρωεκλογές, είναι μία πραγματική δημοσκόπηση, συνταγματικά κατοχυρωμένη, απολύτως έγκυρη, που καταδεικνύει με ακρίβεια την αντιστοιχία του κοινοβουλευτικού συσχετισμού δυνάμεων προς τη λαϊκή βούληση.
 
Για πρώτη φορά θα καταγραφεί η  οργή, όχι μόνο των ελλήνων πολιτών αλλά και των υπολοίπων λαών της Ευρώπης… Γι αυτό λοιπόν είναι σημαντικό να μην απέχουμε αλλά να συμμετέχουμε στις εκλογές!!!

 Είναι οξύμωρο και οι Ευρωπαίοι θέλουν να την τιμωρήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10