search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46
MENU CLOSE

Πέθανε ο 19χρονος καρκινοπαθής που συγκέντρωσε 3,7 εκατ. ευρώ κατά του καρκίνου

14.05.2014 12:03
Πέθανε ο 19χρονος καρκινοπαθής που συγκέντρωσε 3,7 εκατ. ευρώ κατά του καρκίνου - Media

Ο 19χρονος Βρετανός Στίβεν Σάτον αποτέλεσε, το τελευταίο διάστημα, το πρόσωπο του αγώνα κατά του καρκίνου. Την Τετάρτη το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Ίδρυμα Εφηβικού Καρκίνου. 

Ο 19χρονος Βρετανός Στίβεν Σάτον αποτέλεσε, το τελευταίο διάστημα, το πρόσωπο του αγώνα κατά του καρκίνου. Την Τετάρτη το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Ίδρυμα Εφηβικού Καρκίνου, παρόλο που είχε διαγνωστεί με μη χειρουργήσιμο καρκίνο του εντέρου.
 
Ο βασικός στόχος του Στίβεν σε ένα κατάλογο με 46 πράγματα που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει ήταν να συγκεντρώσει 12.000 ευρώ αλλά τελικά μέχρι και σήμερα κατάφερε να συγκεντρώσει  3,7 εκατ. ευρώ καθώς η ιστορία του συγκίνησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.
 
Παράλληλα, 35.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει το αίτημα για την ανακήρυξη σε ιππότη του 19χρονου Στίβεν Σάτον.
 
Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook η μητέρα του:
 
«Η καρδιά μου είναι γεμάτη με υπερηφάνεια αλλά και πόνο για τον γενναίο, ανιδιοτελή γιο μου που πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του τα ξημερώματα σήμερα. Το να συνεχίσετε να στηρίζετε και να αγαπάτε την προσπάθεια του Στίβεν θα βοηθήσει πολύ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή όπως βοήθησε τον Στίβεν στο ταξίδι του. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα ξεχαστεί, το πνεύμα του θα συνεχίσει να ζει σε όλα αυτά που πέτυχε και μοιράστηκε με τόσους πολλούς. Με αγάπη η μητέρα του». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:45