search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Αθλητισμός, ντοκιμαντέρ και σινεμά στο OTE TV

14.05.2014 12:31
Στον OTE TV το MOTO GP - Media

Την κορυφαία αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο για το φινάλε της La Liga θα μεταδώσουν αυτή την εβδομάδα τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV.

Την κορυφαία αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο για το φινάλε της La Liga θα μεταδώσουν αυτή την εβδομάδα τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV.

Ακόμα, τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν, αλλά και την τελευταία αγωνιστική στη Serie A.

Ξεχωρίζουν ακόμη τα playoff του NBA, τις μονομαχίες των άσσων του Moto GP στο ιστορικό Λε Μαν, αλλά και τους αγώνες ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες του κόσμου στο Φορο Ιτάλικο για το ATP Masters 1000 Internazionali d’ Italia στη Ρώμη.

Στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand, θα προβληθεί το blockbuster The Hunger Games: Η Φωτιά, το υποψήφιο για Όσκαρ Η Κλέφτρα των Βιβλίων, το come-back του Κιάνου Ριβς με το 47 Ronin και το εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ Tim's Vermeer, να κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Σε πρώτη προβολή θα δούμε ακόμη το βασισμένο σε αληθινή ιστορία The Challenger με τον Γουίλιαμ Χαρτ, το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς μυστηρίου Luther στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και το εξαιρετικό ημι-αυτοβιογραφικό δράμα του Ολιβιέ Ασαγιάς Μετά το Μάη στο ΟΤΕ CINEMA 2.

Ακόμα, η συνέχεια του αφιερώματος του ΟΤΕ CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, με την Οσκαρική Ηλέκτρα του Μιχάλη Κακογιάννη, την πρώτη ελληνική ταινία με στερεοφωνικό ήχο (Κορίτσια για Φίλημα), την πρώτη από τις συνολικά 3 ταινίες του μεγάλου Αλέξη Δαμιανού (Μέχρι το Πλοίο), αλλά και την ταινία που ανέδειξε τον Γιάννη Δαλιανίδη στον εμπορικότερο σκηνοθέτη της εποχής (Κατήφορος), μεταξύ άλλων.      

Το αθλητικό θέαμα συνεχίζεται ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV, αυτή την εβδομάδα, με κορυφαίες διοργανώσεις, ντέρμπι τίτλου, αλλά και ασύλληπτες μονομαχίες σε χορτάρι, παρκέ, άσφαλτο, άμμο και νερό.

Ξεχωρίζουν ο μεγάλος τελικός του ισπανικού πρωταθλήματος με τον τίτλο στο φινάλε της La Liga να κρίνεται στο φώτο φίνις του Καμπ Νου, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης (Σάββατο 17/5, 19.00, OTE SPORT 2HD), η τελευταία αγωνιστική στην Serie A, αλλά και ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας με τη Ντόρτμουντ και την Μπάγερν να κοντράρονται σε μια σπουδαία γιορτή του γερμανικού ποδοσφαίρου στο Βερολίνο (Σάββατο 17/5, 21.00, OTE SPORT 1HD).

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται επίσης στα playoff του NBA στο δρόμο προς τον τελικό του πρωταθλήματος και τον τίτλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, ζωντανά την Τετάρτη 21/5 στις 03.30 στο OTE SPORT 1HD, αλλά και τις συγκλονιστικές μονομαχίες των άσσων του Moto GP στο ιστορικό Λε Μαν της Γαλλίας.

Στα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα προβληθούν τα playoff της Football League, τους αγώνες μπαράζ της Bundesliga 1 & 2, τα προημιτελικά του Copa Libertadores, τους κορυφαίους τενίστες στο Φορο Ιτάλικο για το ATP Masters 1000 Internazionali d’ Italia στη Ρώμη, το FIVB Beach volley τουρνουά του World tour στο Μεξικό, αλλά και τους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός.

Πλούσιες οι προτάσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα το υποψήφιο για Όσκαρ δράμα με φόντο το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Η Κλέφτρα των Βιβλίων με τον Τζέφρι Ρας, το blockbuster The Hunger Games: Η Φωτιά, 4ο σε εισπράξεις παγκοσμίως το 2013, το 47 Ronin με τον Κιάνου Ριβς, αλλά και το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ Tim's Vermeer, όπου ο Τιμ, λάτρης του Βερμέερ και εφευρέτης, προσπαθεί να ζωγραφίσει τα έργα του σπουδαίου ζωγράφου, χωρίς καμία δεξιότητα, μόνο με τη χρήση της τεχνολογίας.   

Πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD κάνουν η ταινία The Challenger με τον Γουίλιαμ Χαρτ για τα γεγονότα γύρω από την έκρηξη του διαστημικού λεωφορείου (Πέμπτη 15/5, 21.00), το βιογραφικό Ρενουάρ για τη ζωή του Ζαν Ρενουάρ, γιου του διάσημου ζωγράφου, επίσημη συμμετοχή της Γαλλίας στα φετινά Όσκαρ (Σάββατο 17/5, 21.00), ενώ δεν θα χάσουμε την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς μυστηρίου Luther με τον Ίντρις Έλμπα, την Τετάρτη 21/5 στις 21.00.

Στο ΟΤΕ CINEMA 2 πρεμιέρα κάνει, στο πλαίσιο του αφιερώματος στο γαλλόφωνο σινεμά, το ημι-αυτοβιογραφικό δράμα του Ολιβιέ Ασαγιάς Μετά το Μάη, για μία παρέα νέων που συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές κινητοποιήσεις της εποχής, το οποίο κέρδισε το βραβείο σεναρίου στο φεστιβάλ Βενετίας (Τρίτη 20/5, 22.00), και, στη ζώνη Ladies First, το πολυβραβευμένο Sarah Prefers to Run, πρώτη ταινία της ανερχόμενης Κλοέ Ρομπισό από τον Καναδά (Τετάρτη 21/5, 22.00). 

Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου συνεχίζεται με σπουδαίες επιλογές κάθε βράδυ στις 23.30, όπως η βραβευμένη στις Κάννες και υποψήφια για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας Ηλέκτρα του Μιχάλη Κακογιάννη (Πέμπτη 15/5), το μιούζικαλ Κορίτσια για Φίλημα, πρώτη έγχρωμη ελληνική ταινία με στερεοφωνικό ήχο που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Φίνος (Σάββατο 17/5), η πρώτη ταινία του Αλέξη Δαμιανού Μέχρι το Πλοίο (Κυριακή 18/5), το κλασικό δράμα του Γιάννη Δαλιανίδη Κατήφορος, που τον ανέδειξε στον πιο εμπορικό σκηνοθέτη της εποχής και καθιέρωσε τους αστέρες Ζωή Λάσκαρη, Νίκο Κούρκουλο και Κώστα Βουτσά (Τρίτη 20/5), αλλά και η αγαπημένη Κάλπικη Λίρα του Γιώργου Τζαβέλλα, πρώτη σπονδυλωτή ταινία στην ιστορία του ελληνικού σινεμά και ανάμεσα στις 1.000 καλύτερες στον κόσμο, σύμφωνα με το Γάλλο ιστορικό Ζορζ Σαντούλ.

Τη ρομαντική κομεντί Όλα για την Αγάπη, με τους Γκρεγκ Κινίαρ και Τζένιφερ Κόνελι στο ρόλο ενός καταξιωμένου συγγραφέα και της πρώην γυναίκας του που προσπαθούν να αποδεχτούν τον χωρισμό, θα προβάλει σε α’ τηλεοπτική προβολή το Village Cinema (Δευτέρα 19/5, 21.00) μόνο στον ΟΤΕ TV. Η νέα εκπληκτική σειρά Do or Die κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Μαΐου στις 22:00 στο National Geographic. Σε κάθε επεισόδιο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθούν αληθινά καταστροφικά σενάρια που έχουν καταγραφεί σε κάμερα και θα μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουν για να επιβιώσουν σε ανάλογες καταστάσεις,
Τη βιογραφία του κορυφαίου θεωρητικού φυσικού, κοσμολόγου και συγγραφέα, Στίβεν Χόκινγκ, διευθυντή έρευνας στο Κέντρο Θεωρητικής Κοσμολογίας του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ θα προβάλει το κανάλι Discovery Science στον ΟΤΕ TV, το Σάββατο 17 Μαΐου στις 21.00.

Στο ίδιο κανάλι, την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 21.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν τη σειρά ντοκιμαντέρ Παιχνίδια του Μυαλού, με το πρώτο επεισόδιο να έχει θέμα τη συμμόρφωση και την ανθρώπινη τάση για προσαρμογή στους κανόνες Πρεμιέρα στο Nickelodeon για τον 4ο κύκλο της παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων Team Umizoomi, όπου οι Milli, Geo και Bot χρησιμοποιούν τις ‘μαθηματικές’ τους ικανότητες για να βοηθήσουν την πόλη Umi, τη Δευτέρα 19 Μαΐου στις 09.45.  

Επίσης, στο Disney XD ξεκινάει η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Numb Chucks, το Σάββατο 17 Μαΐου στις 09.00, όπου δύο αδέλφια γίνονται ήρωες μέσα σε μία νύχτα, καθώς και ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων Max Steel από τη Δευτέρα 19 Μαίου στις 16:05 με τις ολοκαίνουργιες περιπέτειες του  αγαπημένου ήρωα.

Το αφιέρωμα του VH1, Totally Pop Party, με τα 100 καλύτερα ποπ τραγούδια όλων των εποχών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, το Σάββατο 17 Μαΐου από τις 13.00.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:48