search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Διέψευσε πως στηρίζει Δρίτσα ο Μίκης Θεοδωράκης

15.05.2014 04:29
Διέψευσε πως στηρίζει Δρίτσα ο Μίκης Θεοδωράκης - Media

Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος, τα ονόματα των οποίων υπήρχαν στο κείμενο στήριξης των 100 ανθρώπων του πολιτισμού και του πνεύματος που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Δρίτσας…

 
Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος, τα ονόματα των οποίων υπήρχαν στο κείμενο στήριξης των 100 ανθρώπων του πολιτισμού και του πνεύματος που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Δρίτσας, με δηλώσεις τους έκαναν γνωστό ότι δεν στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο.
 
Με δήλωση στην ιστοσελίδα του, ο Μίκης Θεοδωράκης τονίζει: «Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκα να στείλω στον Τύπο για να διαψεύσω ότι δήθεν στηρίζω κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και ήδη πληροφορούμαι ότι χθες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζω «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» υποψήφιο δήμαρχο. Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) ότι δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου».
 
Από το «Λιμάνι της Αγωνίας- Πειραιάς η πόλη μας» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Αποδεχόμαστε τη διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη. Ο απεριόριστος σεβασμός στην προσωπικότητά του δε μας επιτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε, όπου δημοσιεύτηκε, να αποσυρθεί η υπογραφή».
 
Ο συνδυασμός εξέδωσε ανακοίνωση και για τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο: «Σας γνωρίζουμε ότι στο κείμενο συμπαράστασης για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα στο Δήμο Πειραιά, συμπεριελήφθη εκ παραδρομής η υπογραφή του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου και ζητάμε συγνώμη γι΄ αυτό».
 
 
Πηγή: efsyn.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42