04/04/2020 16:07:52

Το COSMOTEbooks.gr στη Θεσσαλονίκη για την 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου

Το COSMOTEbooks.gr στη Θεσσαλονίκη  για την 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου - Media

Στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το COSMOTEbooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.
 
Από τις 8 έως τις 11 Μαΐου περισσότεροι από 4.000 χιλιάδες επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μεγάλη ποικιλία βιβλίων του COSMOTEbooks.gr, που ξεπερνά τους 1.000.000 τίτλους έντυπων βιβλίων, Ελληνικών και ξένων e-Books, καθώς και τις απεριόριστες ευκολίες που παρέχει στο χρήστη. Παράλληλα οι επισκέπτες του περιπτέρου ωφελήθηκαν από ειδικές προσφορές. Αυτές τις ημέρες αποκλειστικά στο COSMOTEbooks.gr, διατίθεται το νέο βιβλίο του Όμηρου Αβραμίδη, «Ακροβατώντας στη σιωπή», που κυκλοφορεί στις 20/5 και μπορείτε να το αποκτήσετε με προσωπική αφιέρωση από το συγγραφέα: http://www.cosmotebooks.gr/gr/βιβλία-ελληνικά/ακροβατώντας-στη-σιωπή-info
 
Η COSMOΤE και τo COSMOTEbooks.gr υποστήριξαν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο του βιβλίου, που ενδιαφέρει το αναγνωστικό κοινό της χώρας και διεθνείς εκπροσώπους του πολιτισμού. Στη φετινή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, που αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για το χώρο των εκδόσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, συμμετείχαν 218  εκθέτες από 14 χώρες του κόσμου ενώ κατά τη διάρκεια της πραγματοποιήθηκαν 230 προγραμματισμένες εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή προσωπικοτήτων από το χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.