search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Το νέο σύνθημα της Εθνικής Ελλάδος «Στη Βραζιλία ήρθα» είναι γεγονός

16.05.2014 09:20
Το νέο σύνθημα της Εθνικής Ελλάδος «Στη Βραζιλία ήρθα»  είναι γεγονός - Media

Ο διαγωνισμός «ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ» της ΟΠΑΠ ανέδειξε μεγάλο νικητή με έπαθλο ένα μοναδικό ταξίδι στη Βραζιλία! 

Ο διαγωνισμός «ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ» της ΟΠΑΠ ανέδειξε μεγάλο νικητή με έπαθλο ένα μοναδικό ταξίδι στη Βραζιλία! 
 
«Στη Βραζιλία ήρθα, Ελλάδα σ αγαπώ, παντού σ’ ακολουθώ.
Στη Βραζιλία ήρθα, στη χώρα του Πελέ, όλα τα βλέπω μπλε.
Στη Βραζιλία ήρθα, κούπα να πάρουμε, να τους τρελάνουμε»
 
Με αυτό το νέο ενθουσιώδες σύνθημα στις αποσκευές της, ξεκινάει η Εθνική Ελλάδος για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού που πραγματοποίησε η ΟΠΑΠ, ο Μεγάλος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
 
Το σύνθημα «ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΗΡΘΑ» του ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΟΡΑΚΗ ψηφίστηκε από τον κόσμο και επιλέχθηκε από τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας ως το καλύτερο για να τους συνοδεύσει στη Βραζιλία. Ο τυχερός «συνθέτης» κέρδισε την ευκαιρία να ακούσει χιλιάδες οπαδούς να εμψυχώνουν τους παίκτες μας με τα λόγια του. Διπλά κερδισμένος, θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, με τη φροντίδα της ΟΠΑΠ, για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα μας και να βρεθεί στην καρδιά της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου. 
 
Περίπου 100.000 φίλαθλοι μπήκαν στην ιστοσελίδα www.pestosynthima.gr για να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό, προτείνοντας το δικό τους σύνθημα ή ψηφίζοντας το αγαπημένο τους. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Κώστας Φορτούνης, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Φάνης Γκέκας πρωταγωνίστησαν στο σχετικό βίντεο, καλώντας όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν!
 
Η πρωτοτυπία, η ευρηματικότητα και το απίστευτο χιούμορ ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των περισσότερων συνθημάτων που «ανέβηκαν» στο διαγωνισμό, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.000!
 
Η εμψύχωση της Εθνικής συνεχίζεται! Η ΟΠΑΠ σας καλεί να λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα μοιράσει αναμνηστικά δώρα της Εθνικής μας ομάδας και θα στείλει ακόμα έναν τυχερό στη Βραζιλία. Μπείτε στο www.pestosynthima.gr από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας, για να ακούσετε το «ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΗΡΘΑ» να το τραγουδήσετε, να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και να δυναμώσετε τη φωνή της Εθνικής στη Βραζιλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12