search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:21
MENU CLOSE

O Βασίλης Κωνσταντίνου υποψήφιος δημ. σύμβουλος στο Μαρούσι

16.05.2014 15:53
O Βασίλης Κωνσταντίνου υποψήφιος δημ. σύμβουλος στο Μαρούσι - Media

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι, όπου και μένει μέχρι σήμερα με την οικογένεια του.

 
Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι, όπου και μένει μέχρι σήμερα με την οικογένεια του.
 
Σε επιστολή του προς τους δημότες του Αμαρουσίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τους ενημερώνει για τους λόγους, που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη του σημερινού δημάρχου Αμαρουσίου καθώς επίσης και για την επιθυμία του να ασχοληθεί με τον Αθλητισμό…. Ολόκληρη η επιστολή του Βασίλη Κωνσταντίνου έχει ως εξής:  
 
«Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα δημοτικά πράγματα στο Μαρούσι γιατί οι δεσμοί  που με συνδέουν με αυτή την Πόλη είναι δεσμοί που δεν σπάνε ποτέ… Στο Μαρούσι γεννήθηκα, στο Μαρούσι μεγάλωσα και στο Μαρούσι βρίσκομαι συνέχεια, κάθε μέρα και ολόκληρη την ζωή μου».
 
«Δεν είναι τυχαίο ότι διάλεξα σαν σύνθημα μου στην προεκλογική εκστρατεία μου «Συνέχεια στο Μαρούσι» αφού είναι η πόλη που είναι ταυτισμένη με την ίδια μου την ζωή. Είναι η Πόλη μου και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω, ακόμη περισσότερο από ότι έχω προσφέρει μέχρι σήμερα, αυτή την φορά από την θέση του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.
 
«Αποφάσισα να συμπορευτώ με ένα πετυχημένο δήμαρχο όπως είναι ο Γιώργος Πατούλης που έχει όραμα για το Μαρούσι, για να κάνουμε μαζί του και μαζί με όλη την δημοτική ομάδα, ακόμη περισσότερα βήματα για την Πόλη. Έχουν γίνει πολλά την τετραετία που πέρασε με δήμαρχο τον Γιώργο Πατούλη. Διορθώθηκαν λάθη του παρελθόντος, έγιναν πολλά νέα έργα υποδομής καθώς και  σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς με αιχμή τον κοινωνικό τομέα.
 
«Η επιλογή μου είναι να ασχοληθώ με τον Αθλητισμό για την Πόλη μας, που είναι συνδεδεμένη με τον Σπύρο Λούη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μας είναι να απλωθεί ο Αθλητισμός σε όλες τις γειτονιές για όλες τις ηλικίες. 
 
«Προσωπικά αγάπησα τον αθλητισμό στις αλάνες του Μαρουσιού και εκεί μεγάλωσα σε δύσκολα χρόνια.  Θέλω λοιπόν να κάνουμε τα μικρά παιδιά, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου, να αγαπήσουν τον Αθλητισμό σε σωστές βάσεις και να τον κάνουν βίωμα της ζωής τους.  Να κάνουμε τους μεγαλύτερους να το ξανασκεφτούν και να βάλουν την Αθληση στην ζωή τους, που μαζί με την σωστή διατροφή εξασφαλίζει σημαντικά την υγεία τους.   
 
«Σήμερα μπορούμε να δώσουμε τις δυνατότητες  και να προσπαθήσουμε για ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  Ξέρω ότι τα προβλήματα δεν τελειώνουν εύκολα, αλλά θα δώσουμε τον αγώνα μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα των προηγούμενων χρόνων. Δεσμευόμαστε για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις και για τον εκσυγχρονισμό των παλαιότερων. Με την συνεργασία των αθλητικών και κοινωνικών φορέων στο Μαρούσι καθώς και την υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου. Το τρίπτυχο  ΑΘΛΗΣΗ για όλους-ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ είναι το όραμα  και στόχος.
Μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη… πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σας ζητώ λοιπόν να μου δώσετε  ένα σταυρό προτίμησης στις εκλογές της Κυριακής.    
 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  
Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος,  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι, όπου και μένει μέχρι σήμερα με την οικογένεια του. Μεγάλη του αγάπη είναι ο Αθλητισμός με τον οποίο ασχολείται από τα παιδικά του τόσο τοπικά στο Μαρούσι όσο και ευρύτερα με τον Παναθηναϊκό. 
·         Ξεκίνησε από ηλικία 14 χρονών παίζοντας μπάσκετ στο  ΓΣ Αμαρουσίου και ποδόσφαιρο στον ΑΟ Παραδείσου.
·         Επίσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου (2007-2012).

ΜΠΑΣΚΕΤ
·         Στην ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αμαρουσίου είχε πετύχει πολλές διακρίσεις ως βασικό στέλεχος με μεγαλύτερη την άνοδο στην Α΄ Εθνική (1970).
·         Αργότερα ασχολήθηκε με τα διοικητικά της ομάδας (Πρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου 2010-2012).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σε ηλικία 15 χρονών  πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, την φανέλα του οποίου τίμησε για 20 χρόνια ως βασικός τερματοφύλακας.
·         Υπερασπίστηκε σε περισσότερους από 300  αγώνες τα  δίχτυα της πράσινης ΠΑΕ και συνέβαλε σημαντικά στον «Θρύλο του Γουέμπλεϋ», ειδικά στην νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα (3-0 στην Αθήνα), η οποία και οδήγησε  στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης (1971) με τον ΄Αγιαξ.
·         Υπερασπίστηκε σε  32 αγώνες, τα δίχτυα της Εθνικής Ελλάδος καθώς και την Εθνικών Νέων, Ελπίδων και των Ενόπλων Δυνάμεων. Συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο Κύπελλο Εθνών Ευρώπης στην Ιταλία, όπου και αγωνίστηκε.  
Σήμερα ασχολείται με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από την θέση του Αντιπρόεδρου.
·         Είναι Πρόεδρος των Πράσινων Σχολών της ομάδας 
·         Ταμίας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. 
·         Είναι επίσης από το 2010 πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19