search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Σε θέσεις μάχης Μώραλης – Μιχαλολιάκος

16.05.2014 18:20
Σε θέσεις μάχης Μώραλης - Μιχαλολιάκος - Media

Για μεγάλες αλλαγές δεσμεύθηκε ο Γ. Μώραλης – Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει ναυτιλιακό κέντρο, λέει ο Β. Μιχαλολιάκος: 

Για μεγάλες αλλαγές δεσμεύθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης

Στις δεσμεύσεις του για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η πόλη του Πειραιά, αλλά και με επικρίσεις εναντίον του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, τον οποίο κατηγόρησε για αδράνεια και για υποσχέσεις που έδωσε και δεν τήρησε, αναφέρθηκε στην αποψινή κεντρική του προεκλογική ομιλία στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Μπαίνω στην πρώτη γραμμή και ζητώ τη στήριξή σας για να φτιάξουμε έναν Πειραιά που θα αγκαλιάσει όλους τους Πειραιώτες, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης ο οποίος τάχθηκε για άλλη μία φορά υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού.

«Το λιμάνι δεν πουλιέται, αξιοποιείται και τον πρώτο λόγο θα έχει ο δήμος ώστε τα έσοδά του να φθάσουν σε κάθε γειτονιά», είπε ο Γ. Μώραλης και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει σε ένα εκτεταμένο σχέδιο αστικών αναπλάσεων προκειμένου ο Πειραιάς να καταστεί προορισμός για την Αττική και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» έκανε λόγο για εκτεταμένο πρόγραμμα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από το λιμάνι έως τα σύνορα του Πειραιά με τη Δραπετσώνα, για αναβάθμιση της κυριακάτικης αγοράς, ανακαίνισης των σχολικών κτιρίων, σύγχρονης διαχείρισης των απορριμμάτων και εξέτασης μείωσης των δημοτικών τελών.

Μιλώντας για το έργο του σημερινού δημάρχου Πειραιά είπε ότι υποσχέθηκε πολλά αλλά έκανε τα αυτονόητα και απευθυνόμενος προς τον κόσμο τόνισε: «Πάμε μαζί να ανατρέψουμε την κουλτούρα του διχασμού της διαίρεσης και της μικροπολιτικής στην πόλη. Την κουλτούρα που εκπροσωπεί ο κ. Μιχαλολιάκος».

«Ο Πειραιάς δεν αντέχει άλλο. Γι΄ αυτό ζητώ την ψήφο όλων των Πειραιωτών. Δίνουμε τη μάχη μαζί. Ως την τελευταία στιγμή», ανέφερε ο κ. Μώραλης.

Β. Μιχαλολιάκος: Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει ναυτιλιακό κέντρο
  
Με απολογισμό του έργου, κατά τη διάρκεια της θητείας του,  ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκος, ολοκλήρωσε σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία, με την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά. 


 
«Απέναντι στο συμφέρον του Πειραιά δεν βάζουμε ούτε σκοπιμότητες ούτε συναισθηματισμούς ούτε πολιτικές συγγένειες» τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, προσθέτοντας ότι τα συνολικά έργα που έχουν προγραμματιστεί για την πόλη την επόμενη περίοδο, φθάνουν το 1 δισ. ευρώ.
 
Για το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, είπε ότι προχώρησε άμεσα στην εξυγίανση ενός οικονομικά χρεοκοπημένου δήμου, καταπολεμώντας την αδιαφάνεια και τη σπατάλη και ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος 10ετίας.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι ο Πειραιάς θα πρέπει να γίνει ναυτιλιακό κέντρο προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:50