search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Γιατί δεν «πουλάει» πια ο Τομ Κρουζ;

27.06.2010 23:55
Γιατί δεν «πουλάει» πια ο Τομ Κρουζ; - Media

Πάνε πια οι μέρες που το όνομα του Τομ Κρούζ στα credits της ταινίας, αρκούσε για να προσελκύσει εκατομμύρια θεατές στον κινηματογράφο.  Η τελευταία του απόπειρα με συμπρωταγωνίστρια την Κάμερον Ντίαζ, με τίτλο «Knight and Day», έκανε απογοητευτική πρεμιέρα στην Αμερική, κόβοντας εισιτήρια αξίας 3.8εκατ. δολαρίων. Μπορεί το ποσό να φαίνεται μεγάλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι, αφού την ίδια μέρα το «Τoy Story 3» έκοψε εισιτήρια αξίας 13εκατ. δολαρίων.

Πάνε πια οι μέρες που το όνομα του Τομ Κρούζ στα credits της ταινίας, αρκούσε για να προσελκύσει εκατομμύρια θεατές στον κινηματογράφο.

Η τελευταία του απόπειρα με συμπρωταγωνίστρια την Κάμερον Ντίαζ, με τίτλο «Knight and Day», έκανε απογοητευτική πρεμιέρα στην Αμερική, κόβοντας εισιτήρια αξίας 3.8εκατ. δολαρίων. Μπορεί το ποσό να φαίνεται μεγάλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι, αφού την ίδια μέρα το «Τoy Story 3» έκοψε εισιτήρια αξίας 13εκατ. δολαρίων.

Άλλωστε πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, που κόστισε στα κινηματογραφικά στούντιο γύρω στα 200εκατ. δολάρια, οπότε η προσέλευση αυτού του μεγέθους δεν μπορεί παρά να μετρηθεί ως απογοητευτική.

Παρόλο που η ταινία έχει λάβει θετικότατες κριτικές από όλους τους «γκουρού» του κινηματογράφους, οι θεατές σφυρίζουν αδιάφορα προς τον κάποτε πιο εμπορικό σταρ του πλανήτη.

Αυτό είδαν και οι παραγωγοί του «Mission Impossible 4» και από εκεί που ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν γυρίσματα με τον 48χρονο ηθοποιό, έβαλαν την ταινία «στον πάγο».

Άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα δημοσιότητας των σταρ, υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια, όταν ο Κρουζ άρχισε να χοροπηδάει πάνω στον καναπέ της Όπρα Γουίνφρι, δηλώνοντας –με τάσεις φρενίτιδας…- πόσο ερωτευμένος είναι με την Κέιτι Χολμς.

Ακολούθησε άλλη μία αψυχολόγητη συμπεριφορά του, όταν λίγους μήνες μετά καταφέρθηκε δημοσίως κατά της Μπρουκ Σιλντς, επειδή εκείνη τόλμησε να παραδεχτεί ότι πήρε αντικαταθλιπτικά επειδή είχε επιλόχεια κατάθλιψη και η αίρεση την οποία ασπάζεται ο Κρουζ, η Σαϊεντολογία,  απαγορεύει τη λήψη χαπιών τέτοιου είδους.

 

Ίσως βέβαια να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά και απλώς να πέρασε η μπογιά του.

Γιατί και στο Χόλιγουντ, σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:27