search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26
MENU CLOSE

Δηλώσεις Μώραλη-Μιχαλολιάκου

18.05.2014 08:23
Δηλώσεις Μώραλη-Μιχαλολιάκου - Media

«Εύχομαι να είναι μια μέρα αλλαγής και ανατροπής για τον Πειραιά» δήλωσε κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης-«Ψήφισα με σεβασμό στον αξιακό κώδικα του Πειραιά», δήλωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

«Εύχομαι να είναι μια μέρα αλλαγής και ανατροπής για τον Πειραιά και ελπίζω οι πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρία να το πράξουμε» δήλωσε κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. 

Παρών στο εκλογικό τμήμα ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόκκαλης. Σημείωσε πως η διαδρομή του συνδυασμού του "Πειραιάς Νικητής" τον τελευταίο ενάμιση μήνα ήταν δυναμική και ευχήθηκε να σημειωθεί μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές.

O Γιάννης Μώραλης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλλίπολης ενώ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά.

«Ψήφισα με σεβασμό στον αξιακό κώδικα του Πειραιά» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

«Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας» είπε και πρόσθεσε ότι την ώρα που ψηφίζουμε παίρνουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας. 

«Ψήφισα με σεβασμό στο ήθος της Δημοκρατίας» δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26