search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Τραμπουκισμούς από χρυσαυγίτες κατήγγειλε το επιτελείο Καμίνη – 16 προσαγωγές στα Καμίνια

18.05.2014 10:48
Τραμπουκισμούς από χρυσαυγίτες κατήγγειλε το επιτελείο Καμίνη – 16 προσαγωγές στα Καμίνια - Media

Τραμπουκισμούς χρυσαυγιτών σε εκλογικά τμήματα στη Μ. Βόδα και στην Αχαρνών κατήγγειλε το εκλογικό επιτελείο του Γιώργου Καμίνη.

Τραμπουκισμούς χρυσαυγιτών σε εκλογικά τμήματα στη Μ. Βόδα και στην Αχαρνών κατήγγειλε το εκλογικό επιτελείο του Γιώργου Καμίνη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί στα παραπάνω εκλογικά τμήματα, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκράτησης μέσω απειλών, ενώ μοίραζαν και φυλλάδια.

Στη συνέχεια εκλήθη η αστυνομία στο σημείο.

Παράλληλα, στα Καμίνια, προσήχθησαν 16 χρυσαυγίτες που κυκλοφορούσαν με μηχανάκια στην περιοχή και όπως καταγγέλλουν πολίτες προκαλούσαν με υβρεολόγιο.
 
Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας, όπου έγινε εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.             

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00