search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:36
MENU CLOSE

Κεδίκογλου: Η ΝΔ στηρίζει Καμίνη και Σγουρό στον Β’ γύρο

19.05.2014 06:55
Κεδίκογλου: Η ΝΔ στηρίζει Καμίνη και Σγουρό στον Β’ γύρο - Media

Επισήμως η Νέα Δημοκρατία, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ανακοίνωσε ότι στην Περιφέρεια Αττικής στηρίζει Γ. Σγουρό και στην Αθήνα τον Γ. Καμίνη.

Επισήμως η Νέα Δημοκρατία, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ανακοίνωσε ότι στην Περιφέρεια Αττικής στηρίζει Γ. Σγουρό και στην Αθήνα τον Γ. Καμίνη.
 
Ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο πρώτο αποτέλεσμα, σημείωσε πως «δεν προσφέρεται για να πανηγυρίσει κανείς», και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε πως προσπαθεί να προτάξει την πρώτη θέση της Ρένας Δούρου στην Αττική παρά το γεγονός ότι το ποσοστό της ήταν κατά 7 μονάδες χαμηλότερο σε σχέση με το ποσοστό της Κουμουνδούρου στις βουλευτικές εκλογές.
 
Στρέφοντας το βλέμμα στην επόμενη Κυριακή, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως το μόνο που ζητά η κυβέρνηση είναι «να διατηρηθεί η σταθερότητα» και «να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την κρίση».
 
Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ της σταθερότητας και κατά των πρόωρων εκλογών, παρά το μειοψηφικό ποσοστό των συμπολιτευόμενων κομμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50