search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Η Σακίρα τρέχει, πηδάει στην αγκαλιά του Πικέ και τον «πλακώνει» στα φιλιά (photos)

19.05.2014 18:05
Η Σακίρα τρέχει, πηδάει στην αγκαλιά του Πικέ και τον «πλακώνει» στα φιλιά (photos) - Media

Είναι στα καλύτερά της. Πριν από μερικούς μήνες έγινε μητέρα, είναι τρελά ερωτευμένη και φυσικά παραμένει μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες του κόσμου. Ο λόγος για τη Σακίρα που χθες έκανε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στα βραβεία Billboard.

Είναι στα καλύτερά της. Πριν από μερικούς μήνες έγινε μητέρα, είναι τρελά ερωτευμένη και φυσικά παραμένει μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες του κόσμου. Ο λόγος για τη Σακίρα που χθες έκανε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στα βραβεία Billboard, αλλά κατάφερε να μιλούν όλη για αυτή σήμερα για την επίθεση… αγάπης που έκανε στον σύντροφό της Ζεράρντ Πικέ. 

Αφού ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα καυτό μίνι φόρεμα με τολμηρά σκισίματα και μπότες μέχρι το γόνατο και αφού τα έδωσε όλα, κατεβαίνοντας εξέπληξε τους πάντες με τον αυθορμητισμό της: Καθώς είδε τον σύντροφό της Ζεράρντ Πικέ έτρεξε και πήδηξε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του. 

Η 37χρονη τραγουδίστρια έσφιξε τα πόδια της στη μέση του ποδοσφαιριστή και άρχισε να τον φιλά παθιασμένα αδιαφορώντας πλήρως για το τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούσαν αλλά και τους φωτογράφους που  έτριβαν τα χέρια τους. Φυσικά, σήμερα οι συγκεκριμένες εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: iefimerida

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24