search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Υποψήφιος του Θεοδωράκη ζητά να αποσυρθούν σποτ του Ποταμιού (Video)

20.05.2014 05:33
Υποψήφιος του Θεοδωράκη ζητά να αποσυρθούν σποτ του Ποταμιού (Video) - Media

Έντονες αντιδράσεις φαίνεται να έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του Ποταμιού τα προεκλογικά σποτ του κόμματος που δείχνουν δύο γυναίκες να εξομολογούνται για το πώς ήταν η πρώτη φορά που… ψήφισαν.

 
Έντονες αντιδράσεις φαίνεται να έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του Ποταμιού τα προεκλογικά σποτ του κόμματος που δείχνουν δύο γυναίκες να εξομολογούνται για το πώς ήταν η πρώτη φορά που… ψήφισαν.

 
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Περικλής Βαλλιάνoς, με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι «οι "διαφημίσεις" αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ. Προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι».

Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητά, επίσης, συγγνώμη «για τα ανοσιουργήματα αυτά» και καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη «να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των "διαφημίσεων" αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο».

 

Δημοσίευση by Pericles Vallianos.

Tην απόσυρση των βίντεο ζήτησε με μήνυμά του στο twitter και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Τα βίντεο του Ποταμιού, με τίτλο "για πρώτη φορά", είναι χυδαία κ προσβλητικά για τις γυναίκες. Ο Σ. Θεοδωράκης οφείλει να τα αποσύρει. Αμέσως.», σχολίασε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:26