search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:23
MENU CLOSE

«Αδειάζει» Βενιζέλο ο πρόεδρος του ΤΕΕ

19.05.2014 21:00
«Αδειάζει» Βενιζέλο ο πρόεδρος του ΤΕΕ - Media

Ευθεία επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος επικαλείται συχνά την επιτυχία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα επιμελητήρια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπαθώντας να πάρει λίγη από τη λάμψη τους, εξαπέλυσε ο πρόεδρο του ΤΕΕ

Ευθεία επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος επικαλείται συχνά την επιτυχία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα επιμελητήρια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπαθώντας να πάρει λίγη από τη λάμψη τους, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ καταγγέλλοντας προφανή προσπάθεια καπελώματος  και  απαξίωσης των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ιδιαίτερα δε, «όταν αυτές οι δυνάμεις έχουμε ταχθεί, στη συντριπτική μας πλειοψηφία, σε αντίθεση με βασικές κυβερνητικές πολιτικές». 

Σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης επισημαίνει ότι « Η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στα Επιμελητήρια, τους επιστημονικούς Συλλόγους, τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και υπαρκτή και όρθια και σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση και την πολιτική της Κυβέρνησης και του κ. Ε. Βενιζέλου».

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ  επισημαίνει παράλληλα ότι η εκλογή του αποτελεί «νίκη του ακηδεμόνευτου και ανεξάρτητου Φορέα μας, ενάντια σε όσους επιχείρησαν την μετατροπή του ΤΕΕ σε ενεργούμενο κυβερνητικών ομάδων ή κομματικών “στρατών”» και επισημαίνει ότι δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να πανηγυρίσουν όσοι έχουν καίρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και έχουν εναντιωθεί με πράξεις και παραλείψεις τους κατά των Ελλήνων διπλωματούχων μηχανικών και του ΤΕΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21