10/04/2020 00:40:43

Δεσμός τιμής της INTERAMERICAN με τον Μίκη Θεοδωράκη

Δεσμός τιμής της INTERAMERICAN με τον Μίκη Θεοδωράκη - Media

Προσανατολισμένη στην ανάδειξη των προσωπικοτήτων που στοιχειοθετούν τον σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής κοινωνικής υπευθυνότητας της, η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά εκδηλώσεις αναφοράς στον Μίκη Θεοδωράκη. Η εταιρεία ήταν και φέτος παρούσα στο 7ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», που διεξήχθη τον Μάιο με οργανωτές τον Δήμο Ναυπακτίας και τη μικτή χορωδία Ναυπάκτου, αθλοθετώντας βραβείο για τον χορωδιακό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 13 χορωδίες. Εξάλλου, με τη συμμετοχή 18 χορωδιών – 777 χορωδών, τους οποίους συνόδεψαν 7 σολίστες, 7 πιάνα και 77 μπουζούκια, το φεστιβάλ διεκδίκησε ένα παγκόσμιο ρεκόρ για το βιβλίο Γκίνες.
 
Ακόμη, η INTERAMERICAN υποστήριξε και φέτος με υγειονομική κάλυψη άμεσης βοήθειας τον 5ο λαϊκό αγώνα δρόμου στις εκδηλώσεις «Θεοδωράκεια 2014», στην διαδρομή Ζάτουνας – Βαλτεσινίκου Αρκαδίας. Για την οργάνωση συνεργάστηκαν ο δήμος Γορτυνίας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι και το μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.