search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Δεσμός τιμής της INTERAMERICAN με τον Μίκη Θεοδωράκη

20.05.2014 07:38
Δεσμός τιμής της INTERAMERICAN με τον Μίκη Θεοδωράκη - Media

Προσανατολισμένη στην ανάδειξη των προσωπικοτήτων που στοιχειοθετούν τον σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής κοινωνικής υπευθυνότητας της, η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά εκδηλώσεις αναφοράς στον Μίκη Θεοδωράκη.

Προσανατολισμένη στην ανάδειξη των προσωπικοτήτων που στοιχειοθετούν τον σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής κοινωνικής υπευθυνότητας της, η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά εκδηλώσεις αναφοράς στον Μίκη Θεοδωράκη. Η εταιρεία ήταν και φέτος παρούσα στο 7ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», που διεξήχθη τον Μάιο με οργανωτές τον Δήμο Ναυπακτίας και τη μικτή χορωδία Ναυπάκτου, αθλοθετώντας βραβείο για τον χορωδιακό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 13 χορωδίες. Εξάλλου, με τη συμμετοχή 18 χορωδιών – 777 χορωδών, τους οποίους συνόδεψαν 7 σολίστες, 7 πιάνα και 77 μπουζούκια, το φεστιβάλ διεκδίκησε ένα παγκόσμιο ρεκόρ για το βιβλίο Γκίνες.
 
Ακόμη, η INTERAMERICAN υποστήριξε και φέτος με υγειονομική κάλυψη άμεσης βοήθειας τον 5ο λαϊκό αγώνα δρόμου στις εκδηλώσεις «Θεοδωράκεια 2014», στην διαδρομή Ζάτουνας – Βαλτεσινίκου Αρκαδίας. Για την οργάνωση συνεργάστηκαν ο δήμος Γορτυνίας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι και το μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03