search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών & Διεθνής Ημέρα Μουσείων με τον OTE

20.05.2014 13:55
Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών & Διεθνής Ημέρα Μουσείων με τον OTE  - Media

Καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότερα από 300 άτομα κατά τη βδομάδα εορτασμού (11-18 Μαΐου 2014) της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων ICOM (18 Μαΐου).

 
Καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότερα από 300 άτομα κατά τη βδομάδα εορτασμού (11-18 Μαΐου 2014) της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων ICOM (18 Μαΐου), που διοργάνωσε και φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ.
 
Οι φίλοι του Μουσείου ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες, μαζί με τους γονείς τους, με το πρόγραμμα «Οι συλλογές συναρπάζουν, απογειώνουν και ενώνουν εμπειρίες», όπου συνδύασαν φωτογραφίες polaroid ηχογραφήσεις μηνυμάτων, παζλ και «παιχνίδια» με ανθρώπινες φιγούρες εφευρετών. 
 
Άλλοι μικροί φίλοι συμμετείχαν στο εικαστικό εργαστήρι κατασκευής επιτραπέζιου παιχνιδιού «Ο Εγείρων Πρόποσης τηλεφωνεί στην Καρυάτιδα…», πετυχαίνοντας την ένωση των συλλογών από τρία διαφορετικά μουσεία (ΜΤ, Κυκλαδικής Τέχνης και Μουσείο Ακρόπολης).
 
Τέλος, παρακολούθησαν μία ξενάγηση με τίτλο «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», γνωρίζοντας το  παρόν, το παρελθόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15