search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Οι Electric Litany ακυρώνουν συναυλίες σε Βόλο και Πειραιά: «Αξίζετε το μεσαίωνα που έχετε επιλέξει»

21.05.2014 17:57
Οι Electric Litany ακυρώνουν συναυλίες σε Βόλο και Πειραιά: «Αξίζετε το μεσαίωνα που έχετε επιλέξει» - Media

Ένα σημαντικό ελληνικό συγκρότημα, ακύρωσε τις συναυλίες του σε Πειραιά και Βόλο, λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές και της ανόδου της Χρυσής Αυγής.

Ένα σημαντικό ελληνικό συγκρότημα, ακύρωσε τις συναυλίες του σε Πειραιά και Βόλο, λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές και της ανόδου της Χρυσής Αυγής.
 
Υπενθυμίζεται ότι στο Βόλο πρώτος στη «μάχη» του δήμου ήρθε ο γνωστός Αχιλλέας Μπέος, ενώ στον Πειραιά την πρώτιά κατέκτησε ο στενός συνεργάτης του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Μώραλης.
 
«Μερικές σκέψεις καθώς εκτός από μπάντα είμαστε και άνθρωποι.  Στην ερχόμενη περιοδεία οι Electric Litany ΔΕΝ θα παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων τα οποία έδειξαν ότι η πλειοψηφία των πολιτών σε αυτές τις 2 πόλεις αξίζουν τον μεσαίωνα που έχουν επιλέξει. Κουράγιο στη μειονότητα των υγιών ανθρώπων του Πειραιά και Βόλου. Επίσης δηλώνουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για τον κάθε ένα που ψήφισε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής. Είστε όλοι πλέον γελοίοι μα και επικίνδυνοι. Κάθε ψήφος σας είναι και ένα μαχαίρι», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή: left.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:47