search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Ο Μανιάτης δήμαρχος του 93%… παγωτατζής!

22.05.2014 06:34
Ο Μανιάτης δήμαρχος του 93%... παγωτατζής! - Media

Ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζετε, αλλά ο κ. Πάρις Ανδρεάκος, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Ανατολικής Μάνης με ποσοστό τύπου Τσαουσέσκου, δηλαδή 93%, πουλάει γιαούρτια και παγωτά.

Ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζετε, αλλά ο κ. Πάρις Ανδρεάκος, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Ανατολικής Μάνης με ποσοστό τύπου Τσαουσέσκου, δηλαδή 93%, πουλάει γιαούρτια και παγωτά. Και όχι μόνον. Έχει ανοίξει και μία κάβα την οποία διαχειρίζεται υποδειγματικά, όπως και τα οικονομικά του δήμου.
 
Σε ερώτηση που του υποβλήθηκε για το πού οφείλει την επιτυχία του, τη στιγμή που εκλέγεται για πέμπτη φορά δήμαρχος, απάντησε: «Αν και είμαι φίλος του Αντ. Σαμαρά, παρουσιάστηκα ως ανεξάρτητος, αλλά στις ευρωεκλογές ψηφίζω "δαγκωτό" ΝΔ, δεν παίζουμε με τις εκλογές».
 

Η επόμενη ερώτηση ήταν πώς τον υποδέχτηκαν οι… χρυσαυγίτες, οι οποίοι και τον ψήφισαν, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών από τους 10.000 που πήγαν να ψηφίσουν, οι 9.300 ψήφισαν Ανδρεάκο: «Τους αντιμετωπίζω με αδιαφορία, είναι ακροδεξιοί και νεοφασίστες, αλλά δεν με απασχολούν» είπε, λέγοντας ότι είναι βέβαιο ότι αρκετοί χρυσαυγίτες τον προτίμησαν.
 
 
Πηγή: Βηματοδότης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:57