16/11/2018 02:37:17

Άντρες προς ενοικίαση με χρέωση ανά ώρα

Άντρες προς ενοικίαση με χρέωση ανά ώρα - Media

Επαγγελματικές, αυστηρά, υπηρεσίες για όλα τα γυναικεία γούστα προσφέρει η ιστοσελίδα ενοικίασης αντρών Rent – A – Gent που κάνει θραύση στην Αμερική.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναζητήσουν μέσα από την ιστοσελίδα πορτενέρ για επίσημα βραδιά, μια απλή φιλική συντροφιά για λίγες ώρες μέχρι μάγειρες, υδραυλικούς και ορειβάτες με τον μοναδικό όρο οι άντρες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους να μην συνάψουν ερωτική σχέση με της ενδιαφερόμενες.

«Μπορείς να περάσεις δύο ώρες ευχάριστα με κάποιον που έχεις επιλέξει ανάμεσα σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς τύπους ανδρών που έχει η υπηρεσία» εξηγεί η Μαρίνα, η οποία έχει νοικιάσει τον Ερικ για αναρρίχηση με κόστος 200 δολάρια ανά ώρα.

Η ιστοσελίδα έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, ορισμένες αντιδράσεις με μια ειδική στις σχέσεις να αναφέρει «Ακόμη και η συντροφιά μπορεί να βλάψει στην εύρεση της αληθινής αγάπης». Από την αντίθετη πλευρά όμως, ο Ερικ ένας από τους υποψηφίους της Rent-A-Gent δίνει την δική του απάντηση λέγοντας πως «Δεν νιώθω ότι με χρησιμοποιούν, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Θα βγούμε έξω και θα περάσουμε καλά, άλλωστε μέχρι τώρα όλες οι γυναίκες που βγήκα είχαν χιούμορ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.