search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:39
MENU CLOSE

Μουντιάλ: Ναι στο σεξ, όχι στα… ακροβατικά

22.05.2014 08:09
Μουντιάλ: Ναι στο σεξ, όχι στα... ακροβατικά - Media

Σεξ και Μουντιάλ. Μουντιάλ και σεξ. Δυο πράξεις κάτι παραπάνω από ωραίες, αλλά και… απαγορευμένες όταν πρόκειται να συμβούν την ίδια περίοδο.

Σεξ και Μουντιάλ. Μουντιάλ και σεξ. Δυο πράξεις κάτι παραπάνω από ωραίες, αλλά και… απαγορευμένες όταν πρόκειται να συμβούν την ίδια περίοδο.
 
Αρκετές ομάδες απαγορεύουν στους παίκτες τους να έχουν ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, ενώ άλλες είναι πιο χαλαρές.
 
Ας δούμε μερικές ομάδες και πως αντιμετωπίζουν στην κατάσταση:
 
Στο Μεξικό υπάρχουν αυστηροί κανόνες. Κομμένο σεξ, ποτό και κάπνισμα. Μαχαίρι. Βέβαια λίγο αργότερα εκεί στο Μεξικό μας τα μπέρδεψαν λιγάκι, λέγοντας πως απαγορεύεται μεν το σεξ, αλλά μεταξύ των… παικτών…
 
Πάμε στην διοργανώτρια Βραζιλία. Θέλετε σεξ; ΟΚ. Κάντε ελεύθερα, αλλά απαγορεύονται τα… ακροβατικά.
 
Στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη έχουμε στρατιωτική πειθαρχία. Κανένα σεξ, κανένα ξενύχτι. Θέλετε σεξ κύριοι; Ικανοποιηθείτε μόνοι σας!
 
Στη Νιγηρία επίσης απαγορεύτηκε και μάλιστα ο προπονητής της ομάδας έχει ως παράδειγμα προς αποφυγήν τον εαυτό του. Στα νιάτα του δεν κρατιόταν…
 
Τέλος Γαλλία και Αγγλία είναι υπέρ. Ξεδώστε ελεύθερα!
 
 
Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:39