search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:22
MENU CLOSE

Με τατουάζ αποχαιρέτησε τη φίλη της Άννα Πολλάτου η Κλέλια Πανταζή

22.05.2014 09:05
Με τατουάζ αποχαιρέτησε τη φίλη της Άννα Πολλάτου η Κλέλια Πανταζή - Media

Με ένα τατουάζ αποφάσισε να αποχαιρετίσει την καλή της φίλη, Άννα Πολλάτου και να τιμήσει τη μνήμη της η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή

Με ένα τατουάζ αποφάσισε να αποχαιρετίσει την καλή της φίλη, Άννα Πολλάτου και να τιμήσει τη μνήμη της η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή, γράφοντας στο χέρι της το όνομα της αδικοχαμένης κοπέλας.
 
Η συναθλήτρια της Άννας Πολλάτου, η οποία έχασε τη ζωή της στα 31 της χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, από την πρώτη στιγμή ήταν συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο της φίλης της.
 
Γι’ αυτό η Κλέλια Πανταζή αποφάσισε να κάνει στον καρπό της ένα τατουάζ που γράφει «Αννα» για να θυμάται για πάντα την αδικοχαμένη φίλη της. Λίγα λεπτά αργότερα, ανέβασε τη φωτογραφία με το τατουάζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:22