search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Τουρκία: Καρέ -καρέ η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν έναν διαδηλωτή (video)

22.05.2014 10:20
Τουρκία: Καρέ -καρέ η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν έναν διαδηλωτή (video) - Media

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο με τον διαδηλωτή που πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος έχοντας δεχτεί τα πυρά αστυνομικών.

 
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο με τον διαδηλωτή που πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος έχοντας δεχτεί τα πυρά αστυνομικών.
 
Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ένα τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας πήρε φωτιά από βόμβα μολότωφ. Τότε οι αστυνομικοί βγήκαν από μέσα και άνοιξαν πυρ προς τους διαδηλωτές.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, την ώρα που πυροβολήθηκε ο διαδηλωτής δεν υπήρχε μεγάλη ένταση στην περιοχή.

Το βίντεο που έχει καταγράψει την στιγμή της βίαιης επίθεσης έφερε στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, και τα πλάνα έχουν ληφθεί από μία κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Πρόκειται για τον διαδηλωτή Uğur Kurt, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης. 

 
 Οι διαδηλωτές εκτόξευαν βόμβες μολότωφ εναντίον της αστυνομίας και φώναζαν συνθήματα για την καταστροφή στη Σόμα, που οδήγησε στο θάνατο 301 εργατών, αλλά και για τον 15χρονο Μπερκίν Ελβάν που πέθανε πριν μερικές εβδομάδες μετά από μήνες σε κώμα, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά από δακρυγόνο κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων τον περασμένο Ιούνη.. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17