search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Σε έμφραγμα οφείλεται ο θάνατος του πρωταγωνιστή της σειράς «Καλημέρα Ζωή»

22.05.2014 16:10
Σε έμφραγμα οφείλεται ο θάνατος του πρωταγωνιστή της σειράς «Καλημέρα Ζωή» - Media

Σε έμφραγμα οφείλεται ο θάνατος του ηθοποιού Σωτήρη Βάγια, o οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το απόγευμα της Τετάρτης. Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Σε έμφραγμα οφείλεται ο θάνατος του ηθοποιού Σωτήρη Βάγια, o οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη νεκροψία της σορού προέκυψε ότι ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο ηθοποιός εντοπίσθηκε λιπόθυμος μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, γύρω στις 7 το απόγευμα, από ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή.

Το ζευγάρι όταν κατάλαβε ότι δεν ανταποκρινόταν κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο λίγο μετά διαπίστωσε το θάνατό του.

Ο Σωτήρης Βάγιας πρωταγωνίστησε στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» αλλά συμμετείχε και σε άλλες σειρές μεταξύ αυτών «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, στις 15.00, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:33