search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:45
MENU CLOSE

Παραμένουν στο ΥΠΟΙΚ οι καθαρίστριες

23.05.2014 07:13
Παραμένουν στο ΥΠΟΙΚ οι καθαρίστριες - Media

Οι απολυμένες εργαζόμενες έμειναν κατά τη διάρκεια της νύχτας έξω από το υπ. Οικονομικών, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, ενώ έχουν κλείσει την είσοδο με αλυσίδα.Ζητούν αν εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση της επαναπρόσληψή τους και καταγγέλλουν εμπαιγμό από την κυβέρνηση.

Οι απολυμένες εργαζόμενες έμειναν κατά τη διάρκεια της νύχτας έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, ενώ έχουν κλείσει την είσοδο με αλυσίδα.
 
Ζητούν αν εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση της επαναπρόσληψή τους και καταγγέλλουν εμπαιγμό από την κυβέρνηση.
 
Εχθές, το υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισε να προσφύγει και στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της επανατοποθέτησής τους και να υποβάλλει αίτηση αναίρεσης κατά της δικαστικής απόφασης για την επαναπρόσληψή τους.
 
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθαριστριών υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διενεργηθούν οι λόγοι για τους οποίους το ΥΠΟΙΚ μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24