search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ

23.05.2014 07:39
Στο νοσοκομείο ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ - Media

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και αναγκάστηκε να ακυρώσει ολόκληρη την περιοδεία του στην Ιαπωνία.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και αναγκάστηκε να ακυρώσει ολόκληρη την περιοδεία του στην Ιαπωνία.
 
Το πρώην «σκαθάρι» προσεβλήθη από κάποιο σοβαρό ιό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος απολογούμενος μέσω διαδικτύου στους θαυμαστές του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε νοσοκομείο στο Τόκιο, με συμπτώματα διάρροιας και εμετούς. Όπως ήταν φυσικό, οι διοργανωτές των συναυλιών του, αναφέρουν ότι δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει καμία από τις συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που ήταν προγραμματισμένη στο Nippon Budokan Hall, όπου οι Μπιτλς είχαν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης τους περιοδείας στην Ιαπωνία το 1966.
 
Το επίσημο σάιτ της περιοδείας του ΜακΚάρτνεϊ «Out There Japan Tour 2014». αναφέρει ότι οι γιατροί συνέστησαν απόλυτη ανάπαυση.
 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ιάπωνες θαυμαστές μου για την αγάπη τους, τα μηνύματα συμπαράστασης και την κατανόηση» δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϊ «Εύχομαι να σας δω ξανά σύντομα. Με αγάπη, Πολ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33