search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Δούρου: Ταυτισμένος με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ο Σγουρός

23.05.2014 08:04
Δούρου: Ταυτισμένος με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ο Σγουρός - Media

Επίθεση κατά του απερχόμενου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, εξαπέλυσε η Ρένα Δούρου, χαρακτηρίζοντας τον «δήθεν ακομμάτιστο» αλλά ουσιαστικά ταυτισμένο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που εξαθλίωσαν την κοινωνία.

 Επίθεση κατά του απερχόμενου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, εξαπέλυσε η Ρένα Δούρου, χαρακτηρίζοντας τον «δήθεν ακομμάτιστο» αλλά ουσιαστικά ταυτισμένο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που εξαθλίωσαν την κοινωνία.
 
Αναλυτικά η δήλωση της υποψήφιας για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου
 
Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε και καθαρίζουμε στην Αττική.
Στις 25 Μαΐου διώχνουμε με τη ψήφο μας από τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας τον εκπρόσωπο της πολιτικής λιτότητας που εξαθλίωσε την κοινωνία, που οδήγησε στην ανεργία 6 στους 10 νέους, τον άνθρωπο των κκ Σαμαρά και Βενιζέλο.
Στις 25 Μαίου κάνουμε μια νέα αρχή.
Λέμε «όχι» στον άνθρωπο που ταύτισε την πολιτική του παρουσία με το βαθύ ΠΑΣΟκ και που σήμερα διεκδικεί την επανεκλογή του και με τις ευλογίες της ΝΔ. Τον δήθεν «ακομμάτιστο», «αμιγώς αυτοδιοικητικό» που έχει τη στήριξη σύσσωμης της κυβέρνησης, η οποία θέλει ακριβώς μια Περιφέρεια Αττικής άφωνη, άβουλη, αδύναμη, απλό γρανάζι στη μηχανή επιβολής της λιτότητας.
Γιαυτό και ο απερχόμενος περιφερειάρχης είναι ακριβώς ο άνθρωπός της.
Στις 25 Μαΐου αφήνουμε πίσω μας το πελατειακό σύστημα των «κολλητών» και κάνουμε το πρώτο βήμα για την ανατροπή και την ελπίδα.
Αφήνουμε πίσω μας τις πολιτικές εκχώρησης δημόσιας περιουσίας και υποδομών, της τσιμεντοποίησης και της αδιαφορίας για το περιβάλλον, της ιδιωτικοποίησης δημοσίων αγαθών, όπως το νερό, και γυρίζουμε σελίδα στην Αττική.
Στις 25 Μαΐου μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για μια Αττική των πολιτών, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας.
Την Αττική της «Δύναμης Ζωής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:21