17/12/2018 08:34:53

Την ίδια ώρα ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα και συγκέντρωση ΧΑ στο Κολωνό

Την ίδια ώρα ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα και συγκέντρωση ΧΑ στο Κολωνό 
 - Media
Παράλληλα με την ομιλία του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό…
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΧΑ, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο «προπύργιο» του Λαϊκού Συνδέσμου, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

«Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών που θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο των Ελλήνων Εθνικιστών και την οριστική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιο του, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στην πλατεία Μεταξά (Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, Λένορμαν 130)».

Ομιλητές θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Αντιφασιστική συγκέντρωση στα Σεπόλια 
 
Ως απάντηση στη συγκέντρωση της νεοναζιστικής οργάνωσης στον Κολωνό, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.
 
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
 
«Την Παρασκευή 23/5 στις 19:00 η ΧΑ προγραμματίζει προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Κολωνού φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζει τη γειτονιά ως προπύργιο της.
 
Οι γειτονιές μας δεν είναι και ούτε θα επιτρέψουμε να γίνουν γκέτο και προπύργια δολοφόνων φασιστών.
 
Το αντιφασιστικό κίνημα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και θα είναι συνέχεια στο δρόμο προκειμένου να τσακίσει τους νεοναζί και όσους τους στηρίζουν από τα θεμέλια τους.
 
Θα μας βρουν απέναντι τους.
 
Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση, Παρασκευή 23/5 στις 17:00 στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.
 
Αντιφασιστικός Συντονισμός επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά»

Η διεξαγωγή της αντιφασιστικής συγκέντρωσης εμποδίστηκε από την αστυνομία, η οποία την περιόρισε στους δρόμους γύρω από το σταθμό του μετρό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.