search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:04
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε από το συνδυασμό Μιχαλολιάκου ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά

23.05.2014 16:35
Παραιτήθηκε από το συνδυασμό Μιχαλολιάκου ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά - Media

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου δύο ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ο πρώην αντιδήμαρχος, Σαράντος Ευσταθόπουλος, δήλωσε την παραίτησή του.

 
Μια ακόμη απώλεια μετρά ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου δύο ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ο πρώην αντιδήμαρχος, Σαράντος Ευσταθόπουλος, δήλωσε την παραίτησή του.
 
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Ευσταθόπουλου έχει ως εξής:
 
«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
 
Ενόψει του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών στον Πειραιά και θέλοντας να στείλω μήνυμα ενότητας, συνοχής και ασφάλειας σε όλους τους Πειραιώτες, διαμαρτυρόμενος με το δικό μου τρόπο για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες, σας αποστέλω την παραίτησή μου από τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 
Ο Πειραιάς δεν μπορεί παρά να μας ενώνει και μόνο. Σε καμία των περιπτώσεων πάντως δε δύναται να αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία κλίματος εμπόλεμης ζώνης.
 
Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, το στοίχημα για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά του Πειραιά, είναι να διασφαλίσουμε την ενότητα των Πειραιωτών.
 
Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών.
Και όσοι λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της πόλης και μόνο, έχουμε χρέος να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, ο καθένας με το δικό του τρόπο, προς την κατεύθυνση αυτή.
 
Παραμένοντας πιστός στις αξίες και αρχές με τις οποίες έχω μεγαλώσει, ύστερα από μια συνεπέστατη πορεία 3,5 ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά, αλλά και στο συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», ιδίως κατά την παρούσα προεκλογική περίοδο, παρά τις όποιες διαφωνίες σε επιμέρους ζητήματα, για αρκετά από τα οποία ο χρόνος με δικαίωσε, θεωρώ ότι η παραίτησή μου από τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αποτελεί μονόδρομο για εμένα, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και παράλληλα ως μήνυμα ενότητας προς τον πειραϊκό λαό.
 
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εκατοντάδες Πειραιώτες και Πειραιώτισσες που με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά και να τους διαβεβαιώσω ότι όλες οι αποφάσεις που έλαβα και που θα λάβω στο μέλλον, θα έχουν πάντα σα σημείο αναφοράς το συμφέρον των Πειραιωτών και του Πειραιά μας, πέρα από κάθε ιδεολογική αντίληψη ή προσωπικό κόστος.
 
Υ.Γ.: Και επειδή κάποιοι έχουν κάνει «καραμέλα» τα περί χρηματισμού ή άλλων τινών στον Πειραιά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όπως από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον δεν εισέπραξα ποτέ χρήματα για τις υπηρεσίες που παρείχα στο συνδυασμό μας «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», έτσι και τούτη τη φορά, η παραίτησή μου αποτελεί προϊόν ώριμης και συγκροτημένης σκέψης χωρίς κανένα αντάλλαγμα, με μόνο γνώμονα το καλό του Πειραιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:04