search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:33
MENU CLOSE

Ρεκόρ μποτιλιαρίσματος στο Σάο Πάολο!

24.05.2014 06:20
Ρεκόρ μποτιλιαρίσματος στο Σάο Πάολο! - Media

Νέο ρεκόρ έσπασε το μποτιλιάρισμα στο Σάο Πάολο καταγράφοντας «ουρά» 344 χλμ.. Η πόλη θα φιλοξενήσει στις 12 Ιουνίου τον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ ποδοσφαίρου.

Νέο ρεκόρ έσπασε το μποτιλιάρισμα στο Σάο Πάολο καταγράφοντας «ουρά» 344 χλμ.. Η πόλη θα φιλοξενήσει στις 12 Ιουνίου τον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ ποδοσφαίρου.

Το θλιβερό ρεκόρ σημειώθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας χθες το απόγευμα, σύμφωνα με τη δημόσια εταιρεία που διαχειρίζεται την κυκλοφορία στο Σάο Πάολο.
Η μεγαλούπολη αυτή των 20 εκατομμυρίων κατοίκων, η οποία φημιζόταν ήδη για τη χαοτική κυκλοφορία στους δρόμους της, ταλαιπωρείται εδώ και πολλές ημέρες από μια απεργία των οδηγών λεωφορείων.

Έπειτα από μια 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη των οδηγών λεωφορείων του ίδιου του Σάο Πάολο, από την Πέμπτη απήργησαν για δύο ημέρες οι οδηγοί των λεωφορείων των προαστίων. Στόχος των απεργών είναι να επιτύχουν μισθολογικές αυξήσεις ύψους 10%.

Η κινητοποίηση εντάσσεται στην αύξηση των απεργιών και των διαδηλώσεων στη Βραζιλία καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το κόστος της διοργάνωσης του οποίου υπολογίζεται σε 11 δισεκ. δολάρια. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32