search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36
MENU CLOSE

«Κυκλαδίτης» ο Χιου Τζάκμαν – Έχει καταγωγή από την Ίο

24.05.2014 14:58
«Κυκλαδίτης» ο Χιου Τζάκμαν – Έχει καταγωγή από την Ίο - Media

Δεν κρατιέται να επισκεφθεί την Ελλάδα, γι ακόμη μια φορά και ειδικά την Ίο, το νησί απ΄ όπου κατάγεται, ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν.

Δεν κρατιέται να επισκεφθεί την Ελλάδα, γι ακόμη μια φορά και ειδικά την Ίο, το νησί απ΄ όπου κατάγεται, ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν.

Ο Τζάκμαν βρέθηκε στη Μελβούρνη για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», όπου υποδύεται τον Γούλβεριν.

Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί και τον αποθέωναν πολυάριθμες θαυμάστριες και θαυμαστές, δεχόταν και ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η δημοσιογράφος της εφημερίδας της ομογένειας «Νέος Κόσμος» Μάγια Τζόβιτς, η οποία του συστήθηκε και πριν προλάβει καν να του υποβάλει ερώτηση, ο Τζάκμαν χειμαρρώδηςτης απάντησε: «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο».

Ο Χιου Τζάκμαν πρόσθεσε πως αν και έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα δεν έχει πάει στην Ίο. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός του πήγαν πολλές φορές. Εγώ όχι. Τώρα όμως είμαι έτοιμος να πάω. Το θέλω πολύ. Να γνωρίσω το νησί του προπάππου μου. Και θα το κάνω» είπε διάσημος ηθοποιός.

πηγή: iefimerida.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36