search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Αποκλεισμό της από τις ευρωεκλογές στην Ολλανδία καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

24.05.2014 17:11
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ για τη διαδικτυακή συνέντευξη Τσίπρα: «Η διολίσθηση που έγινε κατολίσθηση» - Media

Για αποκλεισμό της από τις ευρωεκλογές στην Ολλανδία, όπου σήμερα ψηφίζουν οι Έλληνες που διαμένουν στη χώρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Για αποκλεισμό της από τις ευρωεκλογές στην Ολλανδία, όπου σήμερα ψηφίζουν οι Έλληνες που διαμένουν στη χώρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σύμφωνα  με την ανακοίνωση, «ενώ τα ψηφοδέλτια έχουν αποσταλεί από την Ελλάδα δεν παραλήφθηκαν από το ελληνικό προξενείο άγνωστο για ποιο λόγο».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, «από το πρωί  ο δικαστικός αντιπρόσωπος αρνείται  να δώσει σφραγισμένα λευκά ψηφοδέλτια για την συμμετοχή όσων επιθυμούν να ψηφίσουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ  είναι υποχρεωμένος από τον νόμο!  Παρά την απεύθυνσή μας στο υπουργείο τίποτα δεν έγινε για να λυθεί το πρόβλημα.»

Εν τέλει πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις περίπου ώρες πριν κλείσουν  οι κάλπες έγινε δεκτό από τη  δικαστική αντιπρόσωπο να δίνεται λευκό σφραγισμένο ψηφοδέλτιο, στο οποίο όποιος το επιθυμεί μπορεί να γράψει το όνομα του συνδυασμού και να ψηφίσει, ενώ μετά τις 6 (τοπική ώρα) δίνονταν κανονικά ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:02