search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Ρένα Δούρου: Ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα

26.05.2014 06:11
Ρένα Δούρου: Ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα - Media

«Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα σε προβλέψεις και συμφέροντα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε», είπε κατά την επινίκια ομιλία της η Ρένα Δούρου.

 
«Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα σε προβλέψεις και συμφέροντα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε», είπε κατά την ομιλία της η Ρένα Δούρου που προσήλθε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, στα Προπύλαια, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
 
«Η μάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή. Από αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα», είπε η κα Δούρου. «Θα αλλάξουμε τις ζωές μας στη περιφέρεια της Αττικής, θα τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα. Με το ίδιο ήθος θα πορευτούμε τα επόμενα 5 χρόνια. Για τους πολίτες, από τους πολίτες», τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι και πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας», ευχαριστώντας όσους δούλεψαν δίπλα της τους τελευταίους 4,5 μήνες, και που εργάστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια.
 
«Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα. Μια μέρα που όπως ξέρει η Αριστερά και επιτάσσει η δημοκρατία θα είναι για όλους και για όλες», κατέληξε.
 
Σγουρός: Η μάχη μας οριακά δεν δικαιώθηκε
 
«Υπερασπιστήκαμε, όχι μόνο τις αρχές και τις αξίες μας, αλλά και την αυτοδιοικητική διάσταση της περιφέρειας. Η μάχη αυτή οριακά δεν δικαιώθηκε. Ήταν όμως μια μάχη που δώσαμε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αλήθεια», δήλωσε ο κ. Σγουρός.


 
Παράλληλα, συνεχάρη την ανθυποψήφιά του Ρένα Δούρου για την επιτυχία της και της ευχήθηκε το καλύτερο για την Αττική και τους πολίτες της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:27